January 19, 2015

Kenapa VIVIX menjadi pilihan ramai

Bismillahirrahmanirrahim

TONIK AJAIB Shaklee atau di dikenali dengan VIVIX semakin popular sekarang nie..tambahan pula bulan nie ada promosi..agak2 kenapa yer vivix nie terkenal sangat?

1. Penuaan yang sihat
Vivix adalah salah satu makanan tambahan anti penuaan yang terbaik di pasaran, dan ia adalah 100% SEMULAJADI, sama seperti semua produk Shaklee yang lain..apa yang produk ini lakukan ialah dengan melemahkan kesan dari perkara-perkara yang memberi tekanan kepada sel-sel di dalam badan kita seperti pemakanan yang buruk, pencemaran, dan banyak lagi aktiviti yang beri kesan buruk kepada sel-sel.

2. Senjata rahsia
Kalau korang nak tahu, Shaklee mempunyai senjata rahsia dalam penyediaan tonik ajaib nie...lebih hebat dari dari produk anti penuaan yang lain yang juga menggunakan ramuan resveratrol..KEISTIMEWAAN Vivix yang tiada tolak tandingannya ialah ramuan yang dipanggil anggur muscadine..

Anggur Muscadine amat kaya dengan polifenol, dan bahan-bahan lain yang menggalakkan penuaan yang sihat..dengan gabungan dengan resveratrol, korang akan berasa bangga dengan memiliki produk pertama ini untuk penyelesaian anti penuaan di pasaran..dan kalau korang nak tahu, setiap ramuan tunggal menjalani ujian yang ketat, untuk memastikan ia menepati piawaian yang tinggi atas permintaan Shaklee Corp.

3. Sains di sebalik ramuan nya
Vivix adalah satu-satunya produk yang memberi TUMPUAN hanya kepada SEL-SEL..sel-sel yang sihat sangat penting untuk kekal aktif dan sihat..pemakanan yang tidak seimbang, pencemaran alam sekitar dan tekanan hidup memberi impak yang besar kepada sel-sel..sukar untuk kita untuk mengawal keadaan sekeliling..jadi alternatif nya, dengan mengambil makanan tambahan seperti VIVIX dapat membantu hidup lebih sihat..ingat yer, badan yang sihat dari sel-sel yang sihat !

InsyaAllah dengan tonik ajaib yang ekslusif dari Shaklee ini dapat membantu memperbaiki sel, menghapuskan radikal bebas dan memperbaiki DNA.  


cer tengok sel di atas..yang mana pilihan korang? 

***********
Rakan Shaklee anda ~


Huda 013 4808286
Facebook Nurulhuda Azmi

No comments:

Post a Comment