December 01, 2014

Pemenang 1st Giveaway ~ Sayang Anak ~

بسم الله الرحمن الرحيم

Alhamdulillah berakhir sudah GA yang pertama di blog nie...terima kasih kepada kawan2 blogger yang sudi luangkan masa join 1st Giveaway nie...huda memang tak caya bila tengok list participants..huda kan newbie blogger...mula2 pikir mesti less than 10, sekali closing semalam total 34 ! (mungkin 34 pun sikit bagi otai2 bloggers tapi bagi huda lebih dari cukup)...sayang korang sebab sudi singgah di blog huda nie :D 

Camne pemilihan pemenang? Huda serahkan 100% kepada random dot org...takde pilh kasih kenal atau tak yer..nak tau sapa yang bertuah tu? 



jeng...




jeng...




jeng...



tahniah di ucapkan kepada aznor ibrahim !!! 
anda bakal menerima set sayang anak dari Shaklee yang berharga RM 55 :)

kepada yang lain2, terima kasih sekali yer sudi join..doakan huda dimurahkan rezeki untuk buat lagi GA yer..



10 comments:

  1. ya allah..rezeki anak lagi..terima kasih huda

    ReplyDelete
    Replies
    1. aznor, nanti reply email yer..i need ur details :)

      Delete
    2. dear sy tak dapat email la..boleh bg email huda?

      Delete
    3. pg tadi sent email to aznoribrahim@gmail.com ...wrong email ek?

      nie my email - hudaz7221@gmail.com

      Delete
    4. owh ok2 baru dapat..dan dah reply email tu..thanx again :)

      Delete
  2. tahniah kepada pemenang...nanti buat lagi tau..kompem saya join..:)

    ReplyDelete
  3. tahniah ^^ pakcik random banyak membantu, kan? buatlah lagi GA hadiah shaklee. hihi

    ReplyDelete